Flipkart FYI Quiz Answers – For Your Information show 10 April 2021

0

Flipkart FYI Quiz Answers 10 April 2021 | Flipkart has now back with a new quiz contest show which is For Your Information quiz and it’s now live on Flipkart game zone section. Now participants in the quiz, watch a video & Give all the correct of all the question they ask you and you will get a chance to win Smartphones, Vouchers, supercoins & many more free.

So here in this post, we will share the Answers of Flipkart FYI For Your Information Quiz everyday for you. You just need copy those answer and increase your chance to win the prize. If you are lucky then you can win big prize such as mobile phones, electronics etc. So just read the full post and play the quiz.

Flipkart FYI Quiz

Flipkart FYI Quiz

Contest NameFlipkart For Your Information Quiz
Date10 April 2021
TimeAll Day
PrizeSmartphones, vouchers, Supercoins & more
WinnerNext Day

How to Play FYI Quiz & Win?

  1. Install or update Flipkart App Here Android | IOS
  2. Login or Register a new account
  3. Click on Videos option in below the App
  4. Now you will see ‘FYI‘ Banner and Click on it
  5. Now Click on Video and watch the videos to give answers
  6. We have added answers below, So just read and give answer

That’s it! If you are a lucky then you will be winner.

Flipkart FYI Quiz Answers Today

Here below we are adding the todays quiz answers which are verified by us and 100% correct. Now play the contest and win.

Join Telegram Channel
Join our Telegram Channel & Get Daily Quiz Answers Instantly on Telegram. @DailyQuizAns

For Your Information Answer 10 April 2021

Question 1: Which Indian cricketer shares his nickname with the iconic villain Gabbar Singh from the film Sholay?

Answer: Shikhar D

Question 2: In the Order of Precedence in India if the highest ranked person is the President who is the second highest ranked plerson?

Answer: Vice President

Question 3: Totapuri – Kesar – Himsagar and Neelam are well-known varieties of which edible item?

Answer: Mango

That’s it! Now you are eligible to win the prize.


Question 1: Which of the following is wrongly matched?

Answer: Buland Darwaza – Hyderabad

Question 2: Which of the following is the odd one out?

Answer: Bicycle

Question 3: When is Indian Army Day celebrated?

Answer: 15 January


Question 1: Who among the following did not star in the title track of Om Shanti Om?

Answer: Anil Kapoor

Question 2: Which of the following sports is widely played in Finland?

Answer: Wife Carrying

Question 3: Which was the first serial aired by Balaji Telefilms?

Answer: Mano Ya Na Mano

Previous articleFlipkart Fake or Not Quiz Answers 10 April 2021: Win Free Gift cards & super coins
Next articleFlipkart Crime Stories Quiz Answer 10 April 2021: Win Techno Pova

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here