Amazon Fossil Watch Quiz Answers 2 October 2020 (Answer Added)

0

Amazon Fossil Watch Quiz Answers | Amazon India has comes with an another new Quiz Time contest. In today’s contest you can win Fossil Gen 5 Smartwatch for Free by just giving some questions answer. This offer is valid for Today only from 8 am to 12 pm.

In Today Amazon 2 October Quiz, you need to give all the correct Answers of 5 Question asked in the contest and you will get a chance to win Free Fossil Gen 5 Smartwatch. In below we are adding all the right answers and you copy the ans and increase your winning probability. So hurry up and play it.

Amazon Fossil Watch Quiz

Amazon Fossil Watch Quiz

  • Today’s contest: Amazon Fossil Watch Quiz
  • Today Time: 8 AM to 12 PM
  • Date : 2 October 2020
  • Prize : Fossil Gen 5 Smartwatch
  • Winner :1
  • Winner List on : 2 October 2020

Amazon Fossil Watch Quiz Answers

Question 1: In Which Year Was Mahatma Gandhi Nominated For The Nobel Prize For The First Time?

Answer 1: 1937

Question 2: On Which Day In History Did Mahatma Gandhi Embark On The Famous Dandi March?

Answer 2: 12th March 1930

Question 3: Which Leader Did Mahatma Gandhi Call The ‘Prince Among Patriots’?

Answer 3: Netaji Subhas Chandra Bose

Question 4: Gandhi Was Nominated For The Nobel Peace Prize _____ Times And The Committee Regrets Not Giving Him The Nobel Peace Prize To This Day.

Answer 4: 5

Question 5: Mahatma Gandhi Shares His Birthday With Which Indian Prime Minister?

Answer 5: Lal Bahadur Shastri

Question 6: Which Of These Books Was NOT Written By Mahatma Gandhi?

Answer 6: Long Walk To Freedom

Question 7: The Book ‘Unto This Last’ Greatly Captivated And Transformed Gandhiji. So Much So That He Translated It Into Gujarati. Who Was Its Author?

Answer 7: John Ruskin

That’s it! You can win the smart watch for Free.

Also Play & Win:

How to Play the Quiz and Win?

1. Install or Update Amazon App Here

2. Login or Register a new account

3. Search for Quiz & Click on Fun Zone Banner

4. Now Click on Today’s ‘Fossil Watch’

5. copy ans from above and give it correctly

6. That’s it!

 

Previous articleWhich of these teams has played in the all the IPL seasons till date?
Next articleAmazon LG Monitor Quiz Answers : Win Rs 10000 Pay Balance

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here