Amazon Prime Day Quiz Answers : Win Rs 1L Pay Balance, OnePlus Nord & more

0

Amazon Prime Day Quiz Answers | Amazon is the most popular E-commerce platform in India. Now Amazon comes with Prime Day sale  and it’s going to live from 6-7th July 2020. In the sale you will get hug discount on Smartphones, Laptops, home appliance, Cloths and in every products as well.

So now they are offering Amazon Prime Day Special Quiz Contest where they will ask some question and you need to give all the answer correctly and you can win up to 1 Lakhs Pay balance, OnePlus nord, Asus Laptop and many more. So here in this post we are sharing all the Prime Day special contest answers with you. You just need to copy ans from below and give it same in the quiz page and you get a chance win Free Prizes & gifts.

Amazon Prime Day Quiz answers

Amazon Prime Day Quiz

In this prime day special contest they are offering many quizzes which are Amazon OnePlus Nord Quiz, Asus Gaming Laptop Quiz, Amazon Pay Balance quiz win 1 Lakh Pay balance and many more. All quizzes correct answer is added below, So don’t worry, if you don’t know any question answer. So let’s start.

Today's Quiz Contest Amazon Prime Day Quiz
Amazon Quiz TimeEveryday
Amazon Quiz Date 23rd July – 06th August 2020
Amazon Prime Day PrizesOneplus Nord, Asus Gaming Laptop, Rs 1,00,000, Rs 50,000 & RS1,000, Rs25,000 Amazon Pay Balance
No of Winners1 to 100 users
Winner Declare on30th August 2020

How to Play Amazon Prime Day Contest & Win Prizes?

1. Install or Update Amazon App Here

2. Login or Register a new account

3. Scroll down & Click on Quiz Banner

4. Now Click on Prime Day special Quiz

5. You will see many quiz and participants

6. Copy ans from below and give it correctly

7. That’s it!

Amazon Prime Day Quiz Answers

Amazon Prime Day OnePlus Nord Quiz Answer

Amazon Prime Day oneplus nord quiz

Question 1 – You can save up to Rs. _____ on shopping from Small & Medium Businesses between 23rd July to 4th August.
Ans : 200

Question 2 – When does Prime Day 2020 start?
Ans : 6th Aug, midnight

Question 3 – Which of the following products is launching on Prime Day 2020?
Ans : Boat Headphones and Audio devices

Question 4 – How much does a Prime member pay on a product delivery?
Ans : None, it’s FREE

Question 5 – Prime membership includes unlimited reading for Prime members at no extra cost
Ans : true

Amazon Prime Day Rs 25000 Pay Balance Quiz Answer

Amazon Rs 25000 Pay Balance Quiz

Question 1. How long will the Prime Day Sale last?
Ans : 2 Days , 6th and 7th August

Question 2. Which Kannada-language comedy-drama film starring Danish Sait has released as a Prime Day Special?
Ans : French Biriyani

Question 3. How many unique products can customers discover from small businesses ?
Ans : 4 crore +

Question 4. What are some ways customers can maximize their savings this Prime Day?
Ans : All of The Above

Question 5. How many songs do Prime members get free with their membership?
Ans : 60 million

Amazon Prime Day Asus Laptop Quiz Answers

Amazon Prime Day Asus Laptop Quiz

Question 1. Prime members enjoy which of these?
Ans : All of the above

Question 2. Prime members get FREE access to Prime Video.
Ans : TRUE

Question 3. How much would it cost to purchase a one-year Prime membership today?
Ans : Rs 999

Question 4.Only Prime members can avail Prime day deals & new Product launches.
Ans : TRUE

Question 5.When does Prime Day 2020 start?
Ans : 6th Aug, 12 AM

Amazon Prime Quiz Win Rs 1000 Pay Balance Answer

Amazon Prime Quiz Win Rs 1000 Pay Balance

Question 1. Which 2020 DC extended universe movie is available on Prime Video as a Prime Day Special?
Ans : Birds of Prey

Question 2. When is Prime Day 2020?
Ans : 6th- 7th Aug

Question 3. Which of the following games has a special content release as Prime Day Special?
Ans : Ludo King

Question 4. Which of the following is NOT launching on Amazon Prime Day 2020?
Ans : iPhone 16

Question 5. Till what dates can customers collect Cashback rewards to redeem on Prime Day ?
Ans : August 4th

Amazon Pay Balance Quiz Answers Win Rs 50000

Amazon Pay Balance Quiz

Question 1.How can you maximize Savings on Prime Day?
Ans :  All of the above

Question 2. There are a host of Prime Day Special movie releases coming up this Prime Day. All of the below are Prime Day special releases, except?
Ans : Dil Bechara

Question 3. You can save up to Rs. 200 on shopping from Small & Medium Businesses between 23rd July to 4th August.
Ans : TRUE W

Question 4. When is Prime Day 2020 in India?
Ans : 6th- 7th Aug

Question 5.Prime members can avail which of the following this Prime Day
Ans : All of the above

Amazon Prime Pay balance 1,00,000 quiz answer

Amazon Prime Pay balance

Question 1. When is Prime Day 2020 in India?
Ans :  6th- 7th Aug

Question 2. This Prime Day, Prime members get exclusive access to ____ products. Fill in the blanks
Ans : Over 300

Question 3. Only Prime members can avail Prime day offers.
Ans : TRUE

Question 4.Prime Day Special, World Premiere of Shakuntala Devi features which popular Bollywood actress?
Ans : Vidya Balan

Question 5.Prime members can tune into Prime Day special celebrity curated Music playlists from which of the following artists?
Ans : All of the above

Also Read:

Terms & Conditions

1. This Contest will start on 23rd July 2020 from 00:00:01 a.m. (IST) to 06th August 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. To Participate in this quiz you must need Amazon India App with Amazon account, Because of this quiz only available of App.

3. After Login or Signup in Amazon India App, you can participate by answering 5 (Five) questions with right answers.

4. After answering all Question right, you will be part of winning the prize. But you will not 100% sure of the winning prize because of the winner will be picked up by lucky draw. If you have good luck then you may be the winner, give you 2 minutes every day and try your luck.

5. In the Contest Period, there are lot of users will answer the right answer. But only Random & Lucky 1 (One) participants will be winner.

6. When Amazon will release the Winner list, In that List whose name comes out those people are eligible for Winning of Asus Gaming Laptop, ₹1,00,000, ₹50,000 & ₹1,000 Amazon Pay Balance

7. Each winner will get 1 Prize at a Time in One Quiz. Suppose that if you win a Quiz and will get 1 prize even there are lot of Prizes.

8. Winners will be declared on 30th August 2020.

9. Winner will be contacted by Amazon India. So no need to worry about it.

 

Next articleAmazon Oneplus Nord quiz Answers : Win Oneplus Nord Mobile

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here