Amazon Quiz Answers Today 29 October 2020 : Win G-Shock Men’s Watch (Solved)

0

Amazon Quiz Answers Today 29 October 2020, Amazon Daily Quiz Answer, amazon win quiz answers, amazon today quiz answer | Hello Welcome to Daily Quiz Answer where we update Amazon Quiz Time and Flipkart Quiz Answers everyday.

Amazon is India’s biggest online shopping platform. Amazon is offering quizzes contest everyday. By giving all the correct answers, you can win Amazon Pay Balance, gadgets, smartphones, vouchers, iPhones, electronics & many more for absolutely Free.

Today’s Amazon Quiz Time, they are offering a Quiz where you can win Free G-Shock Men’s Watch by giving all the correct answer. Here in this post we are sharing all the correct answers for you. You just need to see the ans from below and give ans correctly on the quiz page to get a chance to win Free Pay Balance, vouchers, gift cards and many more. We also write about Flipkart Fake or Not Quiz Answers, Flipkart Daily Trivia Answers you can checkout it and win Free gifts from Amazon as well.

Amazon Quiz Answers

Amazon Quiz Time

Amazon Daily Quiz is very popular in India. Everyday thousands users are participants in the Quiz. If you are on of them then you have visited the best place because here we update all Amazon Quiz Time Answer everyday on 8.00 AM sharp. The is held on 8 Am to 12 Am everyday, so you just need to visit the page and copy answers from below & give it correctly on amazon. You can get a chance to win Free gift vouchers, pay balance, shopping accessories and many more.

Daily Quiz AnswerAmazon Quiz Time
PrizesAmazon Pay Balance, Gadgets, Smartphones, Vouchers
Amazon Quiz Time8 AM to 12 PM
Amazon Quiz DateToday, October 2020
Winners List Declared on31st October 2020
Last Updated8 AM, Today

How to Play Amazon Quiz Time Daily and Win Prizes ?

1. Install or Update Amazon App Here

2. Login or Register a new account

3. Scroll down & Click on Quiz Banner

4. Now Click on Today’s ‘G-Shock Men’s Watch’

5. copy ans from below and give it correctly

6. That’s it!

Now you are eligible to win G-Shock Men’s Watch Free


Amazon Daily Quiz Winner List

Amazon will declare the on End of the Month. So if you played the quiz on July then the winner list has been declared on amazon site.

Click on Here and Check Amazon Quiz Winner List

Amazon Quiz Answers Today

Here below we are sharing all the correct answer of Amazon Daily quiz. So checkout all the answers for free and participant in the quiz. If you are lucky then you can win the mentioned prize.

Amazon Today Quiz answer

Note : Will we will update the Answer everyday here in this page, So if you want get updated everyday then you must join our email subscription by giving you email-id and you will get a notification daily when we update the page.

Subscribe & Get Ans on Email Everyday

Enter your Email ID and Get a notification when we update the page !

Join our Telegram Channel
Join our Telegram Channel & Get Daily Quiz Answers Instantly on Telegram. @DailyQuizAns

Amazon Quiz 29 October Answers win

Question 1: Late Bhanu Athaiya was the first Indian to win an Academy Award in which category for her work in the 1982 film Gandhi?

Answer 1: Costume Design

Question 2: Iga Swiatek, winner of the Women’s Singles at the French Open 2020, hails from which country?

Answer 2: Poland

Question 3: Name India’s indigenous anti-radiation missile that was successfully flight tested off the east coast of the country in October 2020.

Answer 3: Rudram

Question 4: This map is featured in which famous TV show that is hosted by HBO?

Answer 4: Game of Thrones

Question 5: This is the national sport of which of these Asian countries?

Answer 5: Bhutan


That’s it! You can win the prize for Free.


Amazon Quiz 17 Aug Answers win

Question 1. Uttarakhand is planning to set up India’s first conservation center for what animal in Uttarkashi forests?

Ans 1 : Snow Leopard

Question 2. Which famous Varanasi born Indian writer’s 140th birth anniversary was celebrated on July 31, 2020?

Ans 2 : Munshi Premchand

Question 3. Which former Spain and Real Madrid goalkeeper has recently announced his retirement from football at the age of 39?

Ans 3 : Iker Casillas

Question 4.BIS-Care, an app to check the hallmark and quality of any product, has been released by which organisation?

Ans 4 : Bureau of Indian Standards

Question 5.John Hume, former Northern Ireland politician who recently passed away, was a Nobel Prize winner is which category?

Ans 5 : Peace


Amazon Quiz 16 Aug Answers win Samsung Galaxy A31

Question 1) Which of these institutions recently became India’s first DGCA-approved drone training school?

Ans 1 : Bombay Flying Club

Question 2) Which is the only country where ‘Sumo’ is practiced professionally?

Ans 2 : Japan

Question 3) Aditya, a ferry operating between Vaikkom and Thavanakkadavu in Kerala, runs entirely on what?

Ans 3 : Solar Power

Question 4) Greenlights is a memoir of which Academy Award winning actor, filled with raucous stories, outlaw wisdom, and lessons learned the hard way?

Ans 4 : Matthew McConaughey

Question 5) PM Modi jointly inaugurated the new Supreme Court building of which country on July 30, 2020?

Ans 5 : Mauritius


Amazon Quiz 15 Aug Answers win OnePlus TV

Question 1. The first woman to hold a Cabinet Rank in the Indian government Rajkumari Amrit Kaur, held which Ministry?

Ans 1 : Minister of Heath

Question 2. Under whose leadership was Azad Hind, an Indian provisional government, established in Japanese occupied Singapore during World War II?

Ans 2 : Subhas Chandra Bose

Question 3. The world celebrated this 25th July as the 100th birth day of Rosalind Franklin, known for her contributions to the discovery of what?

Ans 3 : Molecular structure of DNA

Question 4.The Okavango Delta, one of Africa’s last remaining great wildlife habitat, is located in which country?

Ans 4 : Botswana

Question 5.Which young revolutionary, along with Prafulla Chaki, attempted to assassinate a British judge, Magistrate Douglas Kingsford?

Ans 5 : Khudiram Bose


Amazon Quiz 14 Aug Answers win Sony Headphones

Question 1) Which of these veteran all rounders who played for the Knight Riders from 2011-2013, recently retired?

Ans : Rajat Bhatia

Question 2) Defense Institute of Advanced Technology (DIAT) has developed what medical bed isolation system to combat COVID-19?

Ans : Aashray

Question 3) Which body involving 5 nations held it’s 6th Environment Minister’s meeting on 30th July?

Ans : BRICS

Question 4) Anil Murali the legendary actor who passed away at the age of 51 was a veteran in which film industry?

Ans : Malyalam

Question 5) The Barakah nuclear power plant, the first nuclear power station in the Arabian Peninsula, is located in which country?

Ans : UAE


Amazon Quiz 13 Aug Answers win Rs 50000 Pay Balance

Question 1) Which of these organisations started the ‘Dare to Dream’ contest on the death anniversary of former president Dr A P J Abdul Kalam?

Ans : DRDO

Question 2) NASA is planning to launch its ASTHROS telescope mission from which part of the world?

Ans : Antarctica

Question 3) Created in 2010 at Saint Petersburg, an annual celebration is held on 29 July to raise awareness for conservation of what animal?

Ans : Tiger

Question 4) Who recently joined James Anderson as the only two England bowlers with 500 Test wickets or more?

Ans : Stuart Board

Question 5) Hichem Mechichi has been appointed as the new Prime Minister of which African nation?

Ans : Tunisia


Terms & Conditions of Amazon Quiz

  • This Contest will commence on Daily from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”) to participate in this Contest.
  • For participant this Contest, you need to must sign-in or sign-up from an account on the Amazon India App. Because this is App base Contest.
  • After Login or Signup in Amazon India App, you can participate by answering 5 (Five) Questions.
  • If you answer all questions correctly, you will qualify for winning the prize by lucky draw. Each winner will be eligible for winning one Prize.
  • If you win, Amazon will contact you. You don’t need to worry.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here