Amazon Quiz 21 October Answers Win – Rs 10,000 Pay balance

0

Amazon Quiz 21 October Answers | Amazon is again back with an another quiz contest. Today they are offering Amazon Pay Balance Quiz. You just need to participants in the quiz to win Rs 10,000 Pay balance for Free.

Here in this post we are sharing with all the correct answers of Amazon Today’s Quiz. Just copy all the answer from below and give it correctly on the contest and you are eligible to win Rs 10,000 Pay balance. So hurry up guys. Amazon Quiz 21 October Answers

Amazon Rs 10000 Pay balance quiz

Amazon Pay Balance Quiz Answers 

  • Today’s quiz : Amazon Pay Balance Quiz
  • Today’s Time : 8 AM to 12 PM
  • Date : 21 October 2020
  • Prize: Rs 10,000 Pay balance
  • Winner : 1
  • Winner List : Tomorrow




Amazon Quiz 21 October Answers win

Question 1: In October 2020, The Indo-American Chamber of Commerce awarded which Indian Businessman the Lifetime Achievement Award?

Answer 1: Ratan Tata

Question 2: As a part of UN’s International Day of Girl Child, 16 year old Aava Murto became the Prime Minister of which country for one day?

Answer 2: Finland

Question 3: On the occasion of Second World Cotton Day, which premium brand of Indian cotton was launched by Smriti Irani?

Answer 3: Kasturi Cotton

Question 4: What is the currency of the country this structure is located in?

Answer 4: Egyptian Pound




Question 5: Identify this American President who is the only American President ever to have a patent to his name.

Answer 5: Abraham Lincoln

That’s it! You can win the pay balance for Free.


Question 1: Sheikh Sabah Al Ahmad Al Sabah, who recently passed away, was the ruler of which country?

Answer 1: Kuwait

Question 2: In which of these cities has a single coach AC tram been unveiled with a library inside it- branded as Library on Wheels?

Answer 2: Kolkata

Question 3: To mark which country’s 71st National Day did the country’s first Mars probe send back a ‘selfie’ from deep space?

Answer 3:China

Question 4: Which filmmaker has been appointed as the chairman of the governing council of the Film and Television Institute of India?

Answer 4: Shekhar Kapur

Question 5: Which missile, recently tested by India, is regarded as the fastest supersonic cruise missile in the world?

Answer 5: BrahMos


Amazon Quiz 13th Aug Answers Win Rs 50000 Pay balance

Question 1) Which of these organisations started the ‘Dare to Dream’ contest on the death anniversary of former president Dr A P J Abdul Kalam?

Ans : DRDO

Question 2) NASA is planning to launch its ASTHROS telescope mission from which part of the world?

Ans : Antarctica

Question 3) Created in 2010 at Saint Petersburg, an annual celebration is held on 29 July to raise awareness for conservation of what animal?

Ans : Tiger

Question 4) Who recently joined James Anderson as the only two England bowlers with 500 Test wickets or more?

Ans : Stuart Board

Question 5) Hichem Mechichi has been appointed as the new Prime Minister of which African nation?

Ans : Tunisia

Also Play & Win:

How to Play Amazon Quiz Time Daily and Win Prizes ?

1. Install or Update Amazon App Here

2. Login or Register a new account

3. Search for Quiz & Click on Fun Zone Banner

4. Now Click on Today’s ‘Rs 50,000 Pay balance Quiz’

5. copy ans from above and give it correctly

6. That’s it!

Now you are eligible to win Rs 50,000 Pay balance Free

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here