Amazon Samsung Galaxy A31 Quiz Answers 23rd August 2020

0

Amazon Samsung Galaxy A31 Quiz Answers 23rd August 2020 | Today Amazon is comes with an another Quiz Time contest from 8 AM to 12 PM morning quiz. Today they are offering Samsung Galaxy A31 as a Prize. If you give all the correct answers then you will get a change to Win Samsung Galaxy A31 Smartphones.

So if you looking for the correct answers of Amazon Galaxy A31 Quiz contest then you have visited the right place. Because in this post we are sharing all the answer of the Today’s Amazon Contest. Just scroll down and copy all the ans. So hurry up.

Amazon Samsung Galaxy A31 quiz

Amazon Samsung Galaxy A31 Quiz

  • Today’s Quiz : Amazon Galaxy A31 Quiz
  • Quiz Time: 8 AM to 12 PM
  • Date : 23rd August 2020
  • Prize : Samsung Galaxy A31
  • Winner : 1
  • Winner List : 24th Aug 2020

Amazon Samsung Galaxy A31 Quiz Answers

Question 1:- ‘Youth Engagement for Global Action’ was the 2020 theme for which observance on 12th August?

Ans 1: International Youth Day

Question 2:- The recently released book ‘Connecting, Communicating, Changing’ chronicles whose 3rd year in office?

Ans 2: Venkaiah Naidu

Question 3:- Collin Morikawa recently became the first person since Keegan Bradley to win which tournament in his first appearance in the event?

Ans 3: PGA Championship

Question 4:- Which famous CEO born on August 19th in Hyderabad is one of the authors of the book ‘Hit Refresh’?

Ans 4: Satya Nadella

Question 5:- The poet Rahat Qureshi who recently passed away, was known by a name which reflected the city in which he was born. Which city was it?

Ans 5: Indore

That’s it!


Question 1) Which of these institutions recently became India’s first DGCA-approved drone training school?

Ans 1 : Bombay Flying Club

Question 2) Which is the only country where ‘Sumo’ is practiced professionally?

Ans 2 : Japan

Question 3) Aditya, a ferry operating between Vaikkom and Thavanakkadavu in Kerala, runs entirely on what?

Ans 3 : Solar Power

Question 4) Greenlights is a memoir of which Academy Award winning actor, filled with raucous stories, outlaw wisdom, and lessons learned the hard way?

Ans 4 : Matthew McConaughey

Question 5) PM Modi jointly inaugurated the new Supreme Court building of which country on July 30, 2020?

Ans 5 : Mauritius

Also Play & Win:

How to Play Amazon Quiz Time Daily and Win Prizes ?

1. Install or Update Amazon App Here

2. Login or Register a new account

3. Search Quiz & Click on Fun Zone Banner

4. Now Click on Today’s ‘Galaxy A31’

5. copy ans from above and give it correctly

6. That’s it!

Now you are eligible to win Samsung Galaxy A31 Free

 

Previous articleAmazon Oneplus TV Quiz Answers 22nd August 2020 (Ans Added)
Next article‘Youth Engagement for Global Action’ was the 2020 theme for which observance on 12th August?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here