Home Flipkart Bigg Buzz Challenge Flipkart Bigg Buzz Challenge Answers Today January 2021: Win Vouchers

Flipkart Bigg Buzz Challenge Answers Today January 2021: Win Vouchers

0

Flipkart Bigg Buzz Challenge Answers January 2021 | Hey guys, are you looking for Bigg Buzz Challenge quiz answer then you have comes in the right place. Here below we are adding all the correct answers for you. You just need to copy all the ans and go to contest page & Give ans correctly. If you are lucky then you can win Flipkart vouchers, Gift card, coins and many more for absolutely Free.

In Flipkart “Gaming zone” flipkart they offer many quiz contest everyday. Now they comes with Flipkart Bigg Buzz Challenge quiz contest. So read the full post and give all the answer to win the prize.

Flipkart Bigg Buzz Challenge Answers

Flipkart Bigg Buzz Challenge Quiz

Flipkart Bigg Buzz Challenge is live now on Flipkart App only. You can find it on Game zone section. In the contest they will ask you 5 to 6 question daily and if you give all the answers correct then you are eligible to win vouchers, coins, discount coupon etc.

  • Contest name: Bigg Buzz Challenge
  • Date : Daily from 13 October 2020
  • Time : All Day
  • Prize: vouchers, Gift card, coins and many more
  • Winner : Everyone
  • Winner declare on : Immediately



How to Play Bigg Buzz Challenge Contest?

1. Install or Update Flipkart mobile App from Playstore

2. Sign in or Sign up a new account

3 Go to Flipkart Video section and you will see all quiz banner

4. Click on ‘Bigg Buzz Challenge’ Today Banner

5. Now they will ask some question and you need give ans correctly

7. That’s it! Now wait for the result.

Also Play & Win:




Flipkart Bigg Buzz Challenge Answers Today

Question 1: Which Contestant is Rakhi trying to hit on?

Answer : Abhinav Shukla

Question 2: What did Arshi say ?

Answer : Manners Sikhayegi

Question 3: Acording to Nikki what should Rakhi learn From her?

Answer : Anushashan




Question 4: Who won the ‘Miss Glory Earth’ beauty contest in 2014?

Answer : Arshi Khan

Question 5: Which Contestant will get evicted this week?

Answer : None Of the Above (You can chose any one as your own prediction)

That’s it! Now you are eligible to win the prize.

Also Play More:


Old Answer:

Question 1. In the confession task who was the last contestant to go for confession ?

Answer : Kavita Kaushik

Question 2. What was kavita say “yeh bataiye jo gaaliyon ka _

Answer : Putla hain

Question 3. According to eizaj which contestant in the house follows Aly

Answer : Rahul Vaidya

Question 4. Which contestant was in 10 th place in Asia’s sexiest 50 women 2017 ?

Answer : Rubina Dilaik.

Question 5. Which contestant will be evicted in this week

Answer :  (You can chose any one as your own prediction)


Question 1. Which contestant was told by Nikki to not kiss her

Answer: Jaan Kumar Sanu

Question 2. What did Eijaz Khan told? Toh ab main ajaunga andat aur …?

Answer: Fatunga

Question 3. Who was the only contestant who didn’t vote for Nishanth?

Answer: Naina Singh

Question 4. Which contestant’s real name is Neha Singh?

Answer: Pavitra Punia

Question 5. Which contestant will get evicted this weekend?

Answer: Choose according to you, options are:


Question 1: Who did Kavita save from the Nominations ?

Answer 1: Eijaz Khan

Question 2: Rahul Said ‘Tu Red Zone Se Chali Gayi Toh Mein_ ? ‘

Answer 2: Pagal Ho Jaunga

Question 3: How Many Instruments Does Jaan Sanu Play ?

Answer 3: 35

Question 4: What did Jaan Wanted from Nikki in The Garden Area ?

Answer 4: Kiss

Question 5: Who Will Get Evicted This Week ?

Answer 5: None of the Above


Question 1: Who Amongst the Following is Hot According to Eijaz?

Answer 1: Gauhar

Question 2: Why did Nikki Break-Up with her Ex?

Answer 2: Bore Ho Gayi

Question 3: Which contestant’s Real Name Ii ‘Jayesh Bhattacharya’?

Answer 3: Jaan Sanu

Question 4: In the task ‘Mere Angane Me Tumhara Kya Kaam Ha’ what did Gauhar Ask Rahul to Do?

Answer 4: 10 Swimming Laps

Question 5: Which Contestant Will Be Evicted This Week?

Answer 5: None of the Above


Question 1: Which Contestant was the First to Cry this Season ?

Answer 1: Nikita Tamboli

Question 2: ‘Agar Mein Kahu Ki Mein Paidaishi —_ ‘

Answer 2: Janwar Hu

Question 3: Which Contestant Rubbed ‘Haldi‘ On Sidharth’s Finger ?

Answer 3: Pavitra Punia

Question 4: Which Contestant Claims To Be A ‘Heart – Breaker’ ?

Answer 4: Nikitha Tamboli

Question 5: Which Contestant Will Be Evicted This Week ?

Answer 5: Rahul Vaidya (It’s my prediction – You can choose different)

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here