Flipkart Daam Sahi Hai Answer 17 January 2021: Win Realme c3 Mobile

0

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 17 January 2021 | Flipkart has comes with an another game show in their Game zone section which is ‘Daam Sahi Hai Quiz‘ contest and it’s live from today on Flipkart mobile app only. Now play this quiz, give all answers correctly and get a chance to win Realme c3 for free.

So here in this post we are sharing all the right answer which are going to you in these quiz. So you just need to scroll down, copy our given answers and play the quiz with our answers & increase your chance to win Smartphone every day for free.. So hurry up guys and play this quiz now.

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Contest NameFlipkart Daam Sahi Hai Quiz
Date17 January 2021
TimeAll Day
PrizeRealme c3
WinnerNext Day

How to Play Daam Sahi Hai contest & win Free Gifts ?

  1. Install or update Flipkart App Here Android | IOS
  2. Login or Register a new account
  3. Click on Videos option in below the App
  4. Now you will see ‘Daam Sahi Hai‘ Banner and Click on it
  5. Now Click on Video and watch the videos to give answers
  6. We have added answers below, So just read and give answer

That’s it! If you are a lucky then you will be winner.

Flipkart Daam Sahi Hai Answer Today

Question 1: What is the MRP of Puma Full Sleeve Solid Men Jacket?

Answer: 17999

Question 2: Which Rucksack will come within 7000?

Answer: Hiking Light Rucksack

Question 3: What is the correct MRP of Salomon X Ultra 3 Waterproof Hiking & Trekking Shoes for Men?

Answer: 15999

That’s it! Now you are eligible to win prize.


Question 1: What is the price of Butterfly Premium Vegetable Chopper (900 ml)?

Answer: 1000 or more

Question 2 What is the combined MRP of Morphy Richards Eureka Espresso machine and Pigeon Duo Pack Nonstick Cookware Set?

Answer: Rs. 6345

Question 3 Which product would be in the Rs. 8000 budget?

Answer: Bajaj 20 Litre Grill Microwave Oven


Question 1: Apple MacBook Air Core i5 5th Gen with 8 GB DDR3 RAM and 128 GB SSD capacity ka market price kya hai?

Answer: Rs 84900

Question 2: JBL Flip 3 Splashproof 16 W Portable Bluetooth Speaker ka price 9000 se kam hai ya zyada

Answer: 9000 se zyada

Question 3: LG 6.5 kg Fully Automatic Top Load Silver Washing Machine ka price kya hai?

Answer: Rs 18490

Also Play and Win more:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here