Flipkart Fake or Not Quiz Answers 29 October 2020: Win Free Gift cards & super coins

0

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 29 October 2020, Flipkart Quiz Answer, Flipkart video Daily Contest  | Hello friends, Welcome to DailyQuizAnswer – The One place of All the Quiz Answers in India.

Flipkart is India’s leading online shopping platform or E-Commerce site. Now it’s with Flipkart Quiz contest where they will ask you some question and if you gave all the answers correctly and you can win Flipkart Gift cards, Supercoins, vouchers, smartphones and many more for Absolutely Free. Amazon is also offering quiz and we have added Amazon Quiz Answer Today, Checkout the post and win free Amazon pay balance and more.

Flipkart has now comes with an amazing promotion offer names Flipkart Fake or Not offer. So here in this article we are sharing with you all the details and Flipkart Fake or Not Answer for you. You just need to scroll down and copy ans from below & Give it correctly. Now Participants in Flipkart Fake or Not Daily contest and give all the ans from below listed and you will get a chance to win Flipkart quiz today’s Prize.

Flipkart Fake or Not quiz answers

Flipkart Fake or Not Quiz

Flipkart Daily Fake or not quiz with Mallika Dua is held every day from 8 AM to 12 PM. This quiz is very popular in India and many users participants in the quiz everyday. That’s in this post we are all answers for you. If you are on of them who plays the Flipkart Video quiz every day then you have comes in right place.

Flipkart Fake or not

ContestFlipkart Fake or Not Quiz
All AnswersAdded Below
Flipkart Fake or Not TimeEveryday
Quiz DateToday, October 2020
PrizesGift cards, Supercoins, vouchers
Last UpdatedToday

Flipkart Fake or Not Contest Rewards

  • 1000 gift vouchers – 100 winners
  • Rs 50 gift vouchers – 3000 winners
  • Free 25 Supercoins
  • Free 20 Supercoins
  • Free 10 Supercoins




How to Play Flipkart Fake or Not contest & win Free Gifts ?

1. Install or update Flipkart App Here Android | IOS

2. Login or Register a new account

3. Click on Videos option in below the App

4. Now you will see ‘Fake or Not’ Banner and Click on it

5. Now Click on Video and watch the videos to give answers

6. We have added answers below, So just read and give answer

That’s it! If you are a lucky then you will be winner.

Flipkart Fake or Not Quiz Answers

Here below we are adding all the correct answers. You just need to open Flipkart App, participants in the Offer and copy answers from below and give it correctly.

Note : Will we will update the Answer everyday here in this page, So if you want get updated everyday then you must join our email subscription by giving you email-id and you will get a notification daily when we update the page.

Subscribe & Get Ans on Email Everyday

Enter your Email ID and Get a notification when we update the page !



Join our Telegram Channel
Join our Telegram Channel & Get Daily Quiz Answers Instantly on Telegram. @t.me/dailyquizans

Flipkart Fake Or Not 29 October Answers 2020

Question 1: Facebook removed a photo of onions for being too ‘sexual’

Answer 1: Not Fake

Question 2: The heaviest baby born weighed more than 10 kgs at the time of birth

Answer 2: Not Fake

Question 3: Indian government is providing 10GB free internet to all students

Answer 3: Fake




Question 4: Bats are the only mammals that can fly

Answer 4: Not Fake

Question 5: The first-ever ‘Amul Baby’ was Shobha Tharoor-sister of Shashi Tharoor

Answer 5: Not Fake

That’s it! You can win the prize by giving above answer.


Flipkart Fake or Not 17th Aug Answers 2020

1. A polling booth was set up for only one person in 2019

Ans 1 : Not Fake

2. US cartoonist mocks Indian news channel in his cartoon

Ans 2 : Fake

3. Petticoat was worn by men

Ans 3 : Not Fake

4. Arvind Kejriwal Government fails to control Delhi floods

Ans 4 : Fake

5. 15 foot long mystery sea creature discovered on Britain’s beach

Ans 5 : Not Fake

That’s it! You can win the prize.


Flipkart Fake or Not 16th Aug Answers 2020

1. Indian team could not play in the 1950 FIFA World Cup because they were not permitted to play barefoot

Ans : Fake

2. Mammals can lay eggs too

Ans : Not Fake

3. A video of Delhi Police nabbing a terrorist is recently being circulated online

Ans : Fake

4. There is a museum in India dedicated to toilets

Ans : Not Fake

5. The blast in Beirut was a nuclear explosion

Ans : Fake


Flipkart Fake or Not 15th Aug Answers 2020

1. Lord Mountbatten chose this date for India’s independence because Japan army surrendered in WW2 on the same date

Ans : Not Fake

2. UN promotes a system where only one government would govern all nations

Ans : Fake

3. There is a temple in India where dogs are worshipped

Ans : Not Fake

4. Rabindranath Tagore had also composed Sri Lankan national anthem

Ans : Fake

5. Giraffes have the same number of neck bones as humans

Ans : Not Fake


Flipkart Fake or Not 14th Aug Answers 2020

1. Phone app uses phone camera to measure blood oxygen levels

Ans : Fake

2. BATA is an Indian Company

Ans : Fake

3. You have to plant 10 saplings to get a gun license in Patiala

Ans : Not Fake

4. 3000 tonne gold deposits discovered in UP’s Sonabhadra

Ans : Fake

5. The word ‘salary’ comes from salt

Ans : Not Fake


Flipkart Fake or Not 13th Aug Answers 2020

1. Leonardo Di Caprio’s stepmother is an Amritdhari Sikh

Ans : Not Fake

2. Polo is the only sport that does not allow left handed players

Ans : Not Fake

3. A day on Venus is longer than a year on Venus

Ans : Not Fake

4. French president Macron congratulates India on Rafale jets

Ans : Fake

5. ICMR declares 15th August as the launch for Made in india Covid19 vaccine

Ans : Fake


Flipkart Fake Or Not 12 Aug Answer 2020

1. The Tamil word “Aiyo” has been added to the Oxford English dictionary

Ans : Not Fake

2. Three animals are visible on India’s National Emblem

Ans : Fake

3. Meat and dairy industries emit more greenhouse gas than all cars on earth

Ans : Not Fake

4. The original coca cola had cocaine as an ingredient

Ans : Not Fake

5. Sending good morning messages can expose private banking information

Ans : Fake


Flipkart Fake Or Not 11 Aug Answer 2020

1. Madhur Dixit biopic is in works

Ans : Fake

2. Microsoft hired an employee named “Mac book” to take a jab at Apple

Ans : Not Fake

3. Yahoo refused to buy google in 1998

Ans : Not Fake

4. Sachin Tendulkar is the first player to score double century in ODI

Ans : Fake

5. The longest runnung ad campaign is of Amul

Ans : Not Fake


Flipkart Fake Or Not 10th Aug Answer 2020

1. Nokia is giving away free smartphones admist COVID crisis

Ans : FAKE

2. For the first time in 72 years, Indian Rupee is weaker than Bangladeshi Taka

Ans : FAKE

3. A Goldfish has 3 second memory

Ans : FAKE

4. Charlie Chaplin won his only non honorary Oscar for music

Ans : NOT FAKE

5. Wipro was started originally with vegetable Ghee

Ans : NOT FAKE


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here