Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz Answer 9 June 2021: Win Prize worth Lakhs

0

Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz Answer 9 June 2021 | Flipkart has now introduce a new Quiz contest their App which is ‘Flipkart Ladies vs Gentleman Show’. Now participants in these contest and some simple question answers by a watching a video and get a chance to win prizes worth Lakhs.

Now here in this post we are sharing all the correct answers of Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz Game contest. So if you are looking for correct answers then you must read this amazing post and get all the answers now. We have already posted about Flipkart Video Game shows such as Beat the Genius, Sabse Funny Kaun and many more, so go check out and win more.

Flipkart Ladies vs Gentleman Answers

 

Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz

Contest NameFlipkart Ladies vs Gentleman Quiz
Date9 June 2021
TimeAll Day
PrizeVouchers, Supercoins, worth Lakhs
No of winnerEveryone
Winner Declare onNext Day

Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz Answer

Here below we are sharing Flipkart Ladies vs Gentleman show answers with you. You can copy these answers and submit it on the contest page and increase your chance to win the prize of Supercoins, Gems, Vouchers and many more. So check out below and also join our Telegram channel to get instant update on correct answer everyday.

Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz

Update:  Today’s quiz answers added.

Question 1: What % of people have been in a relationship with their best friend’s ex?

Answer 1: 50%

Question 2: What % of men avoid sex more than women?

Answer 2: 40%

Question 3: What % of men take more time to get ready?

Answer 3: 30%


(17th December quiz answers)

Question 1: What % of people have been in a relationship with their best friend’s ex?

Answer: 50%

Question 2: What % of people feel that men avoid sex-more than women do?

Answer: 40%

Question 3: What % of men take more time than women to get ready?

Answer: 30%

That’s it! Now you are eligible to win the prize.


Old Answers:

Question 1: What % of men believe that women cannot do men’s work?

Answer: 20%

Question 2: What % of women date every moment of their life on social media?

Answer: 70%

Question 3: What % of people have used a washroom meant for the opposite sex by mistake?

Answer: 50%


Question 1: What % of ladies expect the gentlemen to propose first?

Answer: 80%

Question 2: What % of women feel that men have a problem in being a house husband?

Answer: 70%

Question 3: What % of men get irritated when their partners ask them if they have put on weight?

Answer: 60%


Question 1: What % of women believe that men are lying when they say that they will be late in office?

Answer: 60%

Question 2: What % of people believe that to have a successful relationship a woman has to sacrifice her career?

Answer: 50%

Question 3: What % of men get irritated when they are called ‘shona/ babu’ etc in public?

Answer: 60%


Question 1: What % of men think that they are smarter than women?

Answer: 70%

Question 2: What % of women are irritated by their partner watching sports?

Answer: 70%

Question 3: What % of men pout while taking a selfie?

Answer: 30%


Question 1: What % of people believe that a man dating nultiple people is a stud while a woman doing the same is characterless?

Answer: 60%

Question 2: What % of people change the names of certain people on their phone to hide it from their partner?

Answer: 80%

Question 3: What % of women feel that the clothes they possess are not enough?

Answer: 70%

Also Play more & Win:

How to Play Flipkart Ladies vs Gentleman show?

1. Install or Update Flipkart mobile App from Playstore

2. Sign in or Sign up a new account

3. Go to Flipkart Video section and you will see all quiz banner

4. Click on ‘Ladies vs Gentleman’ Today Banner

5. Now they will ask some question and you need give ans correctly

6. That’s it! Now wait for the result.

Terms & Conditions

  1. This Contest will commence on 10 May 2021 from 12:00:01 a.m. (IST) to 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  2. To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Flipkart.com App (“Flipkart.com App”).
  3. Once you have signed-in to the Flipkart.com App, you can participate by navigating to the page where 6 (Six) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. After that, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions, and a total of 3000+ participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning an Assured Rewards.
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
Previous articleFirstRand Bank, which recently exited India, is from which country?
Next articleFlipkart Kaun Who Did it Answer 9 June 2021: Win Smartphones, Vouchers

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here